Kozmikus nász a fedélzeten

 Az eltérítések legfurcsább fajtái: az elrabolt földi férfit vagy nőt arra kényszerítik az űrhajóban, hogy egy idegen lénnyel szeretkezzen. Mi ennek az oka? Szerelem? Genetikai kísérletezés? És egyáltalán, mit éltek át az aktus során az ilyen esetek „áldozatai"?

És látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közül, kiket megkedvelnek vala." (Mózesi.62.) így ír a Biblia arról, ami közvetlenül kiváltotta az Úr és a lázadó angyalok közti háborút: a mennyei lények földi nőket erőszakoltak meg, és félvér gyermekeket nemzettek nekik.

Az apokrif szentiratok pedig részletesen leírják, hogyan rabolták el a fehér ruhás, emberfeletti szépségű Őrizők a halandó lányokat, asszonyokat. Voltak nők, akik szívesen engedtek az erőszaknak, míg mások menekülni próbáltak előlük, de erre nem volt esély. Az égi szívtiprók” hatalmával, technikai fölényével szemben ugyanis teljesen tehetetlenek voltak.

És ha azt hinnénk, ilyen csak mesékben, ősi legendákban fordul elő, tévednénk. Manapság is előfordul, hogy egy kiszemelt földlakót szexre kényszerítenek bizonyos nem emberi lények - más kérdés, hogy a modem korban már nem angyaloknak, hanem ufonautáknak hívjuk őket...

A hasára, majd az égre mutatott...

A legklasszikusabb eset hőse egy brazil farmer, Antonio Villás Boas volt. A 23 éves fiatalember 1957 október 15-én éjjel traktorával a csalás farmján dolgozott, amikor hirtelen egy nagy, vörösen fénylő objektumot vett észre az égen.A vörös gömb egyenesen felé tartott, majd Villás Boastól kb. 15 méterrel megállt lebegve a föld felett.

A farmer menekülni próbált, de a traktor lefulladt. Kiugrott a járműből, s rohanni kezdett, de hátulról elkapta egy kistermetű, szkafanderes lény, majd megjelent három másik. Négyen megragadták a kapálózó férfit, és az UFO-ba cipelték. Furcsa, horkoló-hörgő hangon próbáltak vele kommunikálni, de nem jártak sikerrel. Végül Villás Boas-t meztelenre vetkőztették, egy folyadékba mártott szivaccsal áttörölték testét, és egy nagyobb helységbe kísérték. Ennek bejárati ajtaján ismeretlen jelek álltak, melyeket később Villás Boas hipnózisban le tudott rajzolni. Elrablói vért vettek a fiatalembertől, majd magára hagyták.
Nemsokára belépett a helyiségbe egy meztelen, szőke nő, aki Villás Boas szerint „a leggyönyörűbb volt, akit életemben láttam" Nyilvánvaló volt, mit akar tőle, így rögtön sor is került az aktusra (egymás után többször is.) Miután befejezték, a nő saját hasára, majd az égre mutatott.

Ez a gesztus egyértelműen mutatta: az idegen nő gyermeket fogant a férfitől, akit majd távoli bolygóján fog megszülni. Villás Boast ezután elengedték, és a farmjukon, a földön fekve tért magához. Az orvosi vizsgálatok kimutatták: valóban nemi aktuson esett át, bőrén furcsa sérülések voltak, és nagy dózisú radioaktív terhelés miatt enyhe fokozatú sugárfertőzést kapott.

A férfiak mint,tenyészcsődörök"

Villás Boas ragaszkodott a történetéhez.A földönkívüli szépséggel való szeretkezést kellemesnek, ám kissé lélektelennek, gépiesnek találta. Mint mondta, az volt az érzése, hogy ő csak úgy kellett az idegeneknek „mint holmi tenyész-csődör".

A farmer egy 1978-as interjújában fejezte ki így magát, és a többi esetet tekintve a hasonlat nem túlzás. A legtöbbször ugyanis úgy tűnik, a földönkívülieket leginkább az aktus eredménye érdekli: a hibrid gyermek, mely majd az ő hazájukban - űrhajón, űrbázison - születik meg. Ezt mutatja az ír Eugene Browne példája: a férfit 1967. október 6 éjjelén rabolták el az idegenek, mikor egy mulatóból tartott hazafelé Belfastban.

Az űrhajóban tért magához, egy ágyhoz szíjazva. Öt magas, északi külsejű (fehérbőrű, szőke) teljesen emberszerű lény vette körül: négy férfi és egy nő. Az egyik idegen annyit mondott: ,Végre valaki, aki hajlandó rá" - ezt Browne telepatikusán hallotta a fejében. Kikapcsolták a szíjakat, mire az éteri szépségű, hosszú hajú, magasan ülő arc-csontú nő szeretkezett vele. Az aktus után elmondta a férfinek: ők egy másik galaxisból jöttek,  és emberi spermára van szükségük egy kísérlethez.

Akármi is lehet ez a kísérlet, úgy tűnik, több idegen faj is érintett benne. Erre utal az ilyen esetek viszonylat magas száma, illetve az, hogy a szexuális célú eltérítések során az áldozatok egy része a magas szőkékkel, mások a kis szürke lényekkel találkoznak.

Az azonban nagyon ritka, hogy szürke, nagyfejű, nagy szemű idegen szeretkezzen a földlakóval - ők inkább az emberrablás végrehajtóiként, netán fedélzeti orvosokként vesznek részt az eseményekben.

„Ez volt a legjobb szex az életemben..."

Egy abszolút nem tipikus esetet mégis ismert, ahol is a „csábító” szerepében nem egy jóképű, emberszerű szőkét, hanem egy igazi szürke lényt találunk. 1985-ben az angliai nyugat-yorkshire-i,35 éves családanya, ]ane Murphy egy éjjel arra ébredt: meztelenül fekszik egy futurisztikus műszerekkel teli helyiségben. Körülötte szürke bőrű, nagy szemű lények álltak, s egyikük annak rendje és módja szerint közösült vele.

Mrs. Murphy így emlékezett vissza: „Csak belenéztem abba a nagy, fekete szemébe, és tudtam, mi fog történni. Hirtelen ott feküdt mellettem az ágyban. Ölelkeztünk, de nem szóltunk egy szót sem. Máig fel tudom idézni furcsa illatát... nem volt túl kellemes, mivel nagyon nem emberi szag volt. De az egészből legjobban azokra a gigantikus méretű, sötét szemekre emlékszem Ez volt a legjobb szex életemben...',

Arról nem szól a fáma, vajon mit szólt Murphy asszony férje a történethez - különösen az elbeszélésének ehhez a legutolsó mondatához. Az esetnek folytatása is lett: másnap a nő furcsa sebeket talált a nemi szerve közelében, melyeket orvosának is megmutatott. A doktor terhességi vizsgálatot is végzett rajta, minek során kiderült: Mrs. Murphy biológiai értelemben véve ugyan nem várandós, de a terhesség szinte összes más jelét produkálja. A reggeli rosszulléteken kívül ráadásul az asszonyt egy visszatérő álom gyötörte, melyben egy szőke, nagy fekete szemű földönkívüli gyermeket szül.

Marlene és az UFO-bébi “

És ha Jane Murphy nem is foganta meg az álombéli UFO-bébit, más eltérített hölgyek esetében még ez is megtörtént. A leghíresebb eset a 24 éves ausztrál Marlene Travers-é, aki 1966-ban sétálni indult Melbourne közelében. Hirtelen egy ezüstös, korongszerű objektum landolt mellette az út menti réten, amiből kiszállt egy „magas, jóképű, félelmetesen ragyogó szemű férfi aki fémesen csillogó ruhát viselt. Az idegen kinyitotta száját, és valami magas, sipítás-féle hangot hallatott, majd telepatikus úton megszólította a döbbent Marlene-t. Elmondta: azt szeretné kérni tőle, hogy legyen az anyja a gyermekének. Majd az űrhajóban egy helyiségbe vezette a lányt, ahol szeretkeztek. Közölte Marléne-nel: ő lesz az első a Föld nevű bolygón, aki az ő fajával keresztezett lénynek ad életet. Ezután kikísérte őt az UFO-ból. Marlene véletlenül rálépett egy kapcsolóra, mely megégette a bokáját, s ekkor elájult. Amikor magához tért, a sétaút mellett találta magát. A kihívott orvos látleletet vett a lábán lévő égési sérülésről, pár nap múlva pedig a nőgyógyász megállapította: terhes.
Kilenc hónap múlva Marlene egy teljesen emberszerű gyermeknek adott életet. Mivel semmi nem látszott rajta, ami idegen származásra utalna, a szkeptikusok úgy vélték: nagyon is földi apja lehetett. Anyja azonban azóta is meg van róla győződve, hogy űrlényt hozott a világra.
Itt tehát a bébi külseje miatt nagyon nehéz megállapítani, hogy tényleg hibridről van-e szó (vagy csak egy földi szerelem földönkívülinek lódított gyümölcséről...). Könnyebb a dolgunk azoknál az eseteknél, melyekben az UFO-szex „eredménye” külsőre is idegenszerű.

Angyalszőke földönkívüli kislány

A kaliforniai Claudette Cranshaw például 1987-ben a tengerparton sétált, mikor egy fényes gömb landolt a közelében. Hat magas,kékes bőrű humanoid rabolta el a 19 éves lányt, aki - noha nem emlékezett semmire -, a történtek után észrevette, hogy terhes. Sajnos gyermeke halva született, ám a csecsemő az amerikai UFO-kutatók állítása szerint „emberszerű, de kék bőrű” volt.
.

Egy még hihetetlenebb eset -Kathie Davis-é, aki Budd Hopkins kutatónak elmesélte: 19 évesen terhes lett, ám a négy hónapos magzat megmagyarázhatatlan módon eltűnt a méhéből. Az orvosok is döbbenten álltak a ,csoda” előtt: nyoma sem volt ugyanis sem spontán, sem művi abortusznak, a magzat mintha egyszerűen felszívódott volna. Hopkins hipnózisnak vetette alá Kathie-t, aki így már vissza tudta idézni, miként rabolták el az idegenek, akik közül az egyik szeretkezett vele az UFO fedélzetén. Négy hónap múlva pedig ismét eltérítették a várandós lányt, akiből fájdalommentes módon egy zöld fény besugárzásával kivették az embriót. Hab a tortán: a harmadik találkozás során a lények megmutattak Kathie-nek egy gyönyörű, szőke kislányt, aki „olyan volt, mint egy tündér vagy egy angyal.."

És itt egy pillanatra kanyarodunk vissza a Bibliához! Az apokrif héber iratok többször is beszámolnak angyali szépségű, szőke, fehér bőrű gyermekekről, akiket az Őrizők által megerőszakolt nők hoztak világra. így
például az is sokatmondó, ahogy Lámekh ősatya felesége mentegetőzik, mikor egy ilyen, feltűnően „idegenes” külsejű kisfiút szül. Azzal védekezik, hogy a gyermek apja Lámekh, nem pedig „az ég lakóinak egyike..."

Abortusz az űrhajóban

Az is előfordulhat, hogy - talán az ilyen félreértések elkerülése végett - a földönkívüliek közvetlenül az aktus után kiemelik az anya méhéből a megtermékenyült petesejtet. Ez történt Lynda Jones-szal: a manchesteri fiatalasszony hipnózisban elmesélte, hogy 1992-ben eltérítették az idegenek, és különféle orvosi vizsgálatokat végeztek rajta. Ezek egyike volt, hogy egy hosszú tűvel felszúrtak a méhébe, noha Lyndának ez nem fájt, inkább „hideg érzés volt, mint a jég". A beavatkozás során valaki mindvégig a szemébe világított egy ragyogó fényforrással.

Pár nap múlva Lynda furcsán érezte magát - noha nem emlékezett semmi különösre. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy néhány napja szabályosan kiemeltek méhéből egy petesejtet. Az ismeretlen orvos(ok) a beavatkozást ráadásul a nőgyógyászati protokoll teljes betartásával végezték: hibátlanul, fertőzés-és sérülésmentesen. Nem mindenki úszta meg azonban ennyivel, mint Lynda Jones. 2013-ban egy olasz lány, Giovanna nézőket azzal sokkolta egy TV-műsorban, hogy azt állította: őt 18 alkalommal termékenyítették meg mesterségesen az idegenek. A18 beavatkozás közül némely esetben a sperma magas, szőke apától származott, egy alkalommal azonban egy kis, szürke lény DNS-ét ültették a méhébe.

Fajnemesítésre kellünk nekik?

Mindegyik magzatot eltávolították Giovanna testéből, még a terhesség második hónapja előtt. A műtétekre az UFO fedélzetén került sor, steril körülmények között, fájdalommentesen. A kérdésre, mi volt a célja ezzel az idegeneknek, a lány így felelt: „Az ember az egy faj, mely biokompatibilis, azaz génjei nagyjából azonosak a többi humanoid fajéval, melyek az Univerzumban élnek. így mi emberek vagyunk az egyetlenek, akik segíthetünk nekik szaporodni, s újra-nemesíteni elfáradt, hanyatló fajtájukat."

Mintha csak Giovanna szavaira rímelne az, amit David Jacobs történész és hipnoterapeuta, a Temple Egyetem professzora régóta állít. Jacobsnak több eltérített személy - főleg gyermek - azt mesélte, hogy az űrhajóban egy játszószobaszerűségbe kísérték be őket. Itt sokféle gyermeket láttak, köztük szürkéket, ember-űrlény hibrideket, és még furcsább teremtményeket.

Kísérőik kérték a földi gyerekeket: játsszanak, beszélgessenek velük. A kozmikus „bölcsőde” lakói azonban furcsán szomorkásak voltak - mint egy kiöregedett, fáradt faj utolsó mohikánjai...   
Földönkívüli hajszálak a párnán

Kevés esetben marad tárgyi nyoma, bizonyítéka az UFO-ember szeretkezéseknek. Egy ilyen példa Peter Khoury-é: a libanoni származású ausztrál férfi 1973-ban Sidney-beli otthonában arra ébredt, hogy két idegen, meztelen nő áll az ágyánál. Egyikük magas, szőke, skandináv típusú szépség volt, társa viszont alacsony, fekete, mongoloid. A szőke hölgy megpróbálta aktusra kényszeríteni a döbbent családapát, de nem sikerült neki.

Végül feladta, s társnőjével együtt teleportált a hálószobából. Dulakodás közben azonban Peter megmarkolta támadója haját, így a párnán talált szőke hajszálakat később DNS-vizsgálatnak vetették alá.

Kiderült: a hajszál gazdája teljes mértékben Homo sapiens, aki viszont egyetlen, a Földön ismert népcsoporthoz sem tartozik. A különös eset kapcsán a kutatók emlékeztettek a tündérek ősi legendáira, melyekben gyakori fordulat, hogy a szépséges, szőke lények nemi aktust kezdeményeznek a halandó emberekkel. Lehet, hogy a „tündérek” is valójában földönkívüliek voltak?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok