Érdekes történetek földönkívüliekkel való találkozásokról

Rengeteg embert raboltak el az űrlények, akikkel már sokan találkoztak.ALIEN
Önző dolog lenne kijelenteni, hogy a Földön kívül máshol nem alakulhatott ki élet, amikor a saját bolygónkról is alig tudunk valamit.
A földönkívüli életben nagyon sokan hisznek, és biztosak benne, hogy ezek az idegenlények szeretnek a Földre látogatni, hogy elrabolják az embereket.
A következő történetek olyan találkozásokról szólnak, amelyek során valaki, vagy valakik, kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel.
Moody őrmester: Új-Mexikóban állomásozott az őrmester, amikor észrevette a meteoresőt. Nem sokkal később egy azonosítatlan tárgy zuhant Moody autója elé. Az őrmester egy furcsa alakot is látott, amitől úgy megijedt, hogy elvesztette az irányítást az autója felett, és elájult. Moody később csak homályosan emlékezett az esetre, de hipnózisban azt mondta, hogy földönkívüliek akarták elrabolni.
Buff Ledge: Két tinédzser arról mesélt, hogy a nyári táborból idegen lények akarták elrabolni őket. Elmondásuk szerint látták a folyosó felett lebegő űrhajót, amiben űrlények voltak. A tinik, akik úgy gondolták, hogy a lények mintát vettek a testükből, csak az éles fényre emlékeztek. Később kiderült, hogy mások is észleltek furcsaságokat azon az estén a táborban.
UFO 
Ikrek rablás: Az ikerlányok azt állították, hogy ötéves koruk óta rabolják el őket a földönkívüliek, akik bemennek a hálószobájukba. A lányok ez után fényeket láttak, és a következő pillanatban már az űrhajón voltak, kopasz férfiak társaságában. Az egyik lány elmondta, hogy egyszer az űrhajó átlátszó lett, és látta a Földet.
Dr. Hopkins: 1978-ban, amikor a férfi belevettette magát a földönkívüliekkel kapcsolatos esetek tanulmányozásába, furcsa telefonhívást kapott, az idegenlény szervezettől. Amikor dr. Hopkins beleegyezett a beszélgetésbe, akkor hirtelen egy idegen tűnt fel az ajtaja előtt. A kopasz férfinak szemöldöke, de még ajkai sem voltak. Ezt vörös rúzzsal próbálta pótolni. Az idegen monoton hangon közölte, hogy dr. Hopkins hagyjon fel a kutatással, és semmisítse meg az összes bizonyítékot.
Betty és Barney Hill: A pár hazafelé tartott Kanadából, ahol nyaraltak. Az útjuk során először hullócsillagnak vélték azt a furcsa égi jelenséget, ami hirtelen felfelé haladt. Betty és Barney kiszálltak a kocsijukból és figyelni kezdték a furcsaságot, ami irányt változtatott és feléjük száguldott. A rémült pár visszaült az autóba, ám később állították, hogy két óra kiesett a fejükből, és az eset óta az órájuk se jár.
Kirsan Llyumzhinov: Az orosz politikust a kilencvenes években rabolták el az űrlények, akik sárga ruhát viseltek, és átlátszó űrhajóval közlekedtek. A politikus nem értette, hogy az idegenek mit mondtak.
Kentucky: Három különböző nő vezetett Stanford közelében, amikor a földönkívüliek elrabolták őket. Az érintett nők nem ismerték egymást, mégis hipnózis alatt ugyanazt a történetet mesélték el. Később hazugságvizsgálaton is részt vettek, aminek az eredménye alapján, igazat mondtak. Érdekesség, hogy többen is állították, hogy fura fényeket láttak az égen akkor, amikor a nőket elrabolták.
08-ufo 
Texas: Egy férfi azt bizonygatta, hogy ő meglépett az idegenlények elől, és erről fotói is vannak. Ha talán a képeket nem említette volna, akkor többen hittek volna neki, hiszen azok a fotók nem voltak túl meggyőzőek. Az viszont alátámasztja a férfi történetét, hogy többen is láttak a Texas állambeli, Dyess bázis felett egy hatalmas felismerhetetlen tárgyat.
Peter Khoury: Khoury békésen aludt a nappalija kanapéján, amikor két különös női hang felébresztette. Állítása szerint az egyik nő szőke, míg a másik ázsiainak nézett ki. A szőke többször is a melléhez nyomta a férfi fejét, aki erre leharapta az idegen mellbimbóját. A nőt nem izgatta a vérző seb, de néhány perc múlva távozott a barátnőjével. A történethez hozzátartózik, hogy Khoury akkoriban komoly fejsérülést szerzett, ám ez nem ad magyarázatot arra, hogy később miért talált szőke hajat a homlokán.

Megjegyzések

  1. Nekem is volt 4. tipusu talàlkozàsom kiskoromban baràtsàgot kotottem az urlény baràtommal és volt màs is amire tisztàn emlékszem de az titok marad ha kivàncsiak az kisgyermek rablàs és talàlkozàs urlényekkel én vagyok a magyar kivàlasztott gyermek 4 évesen....

    VálaszTörlés
  2. nekem is volt kiskoromban talàlkoztam urlényekkel 4évesen 1987ben Budapesten késo este és egy urlénybaràttommal baràtsàgot kotottem...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok