A halált hozó ládika titokzatos kincsei

Az elmúlt évszázadok során számos különös és titokzatos lényről, emberi teremtmény létéről tanúskodó lelet került a kutatók asztalára. Ám mindezek közül a legkülönösebb egy bizarr koponya, amelyet sokan egyenesen a sátánénak tartanak.
A homlokán szarvakat viselő fejet egyértelműen az ördög koponyájának tartották egykor, míg napjaink szakértői felettébb szkeptikusak az állítást illetően. A rémisztő leletre egy 666-os számot viselő vasládában találtak rá aranyérmék és drágakövek közé rejtve.

Sokan tartanak a titokzatos kincstől, hiszen szinte mindenki, aki eddig érintette, rejtélyes körülmények között halt meg. Vallási szakértők állítják, hogy a leletet eredetileg a Közép-Amerikában szolgáló spanyol katonák lelkének megvásárlására szánták a XV. században. s a koponya Miguel Santanáé volt. Santana egy sátánhívő szekta feje volt, amely királyokat, királynőket és egyházi vezetőket vesztegetett meg Európa-szerte a XIV-XV. században. Az ebből az időből származó egyházi és történeti feljegyzések szerint Santana követői azt tartották, hogy vezetőjük a sátán megtestesülése.Talán ez a koponya a sálán emberalakjának maradványa" -mondja dr. Dantei Boyer, a középkori őrdögimádás szakértője. Igazságügyi orvos szakértők szerint, akik megvizsgálták a koponyát, a belőle kiálló szarvak és egyéb jellegzetességek megmagyarázhatatlanok.
Úgy fest mint egy emberi koponya, de más jegyek inkább állatfejre vallanak - például kecskére' -jegyzi meg dr Kenneth Hargrave orvos szakértő, aki a Virgin-szigeteken vette szemügyre a leletet.
 A feljegyzések szerint Santana és egy hajóra való híve 1527-ben az Újvilágba vitorlázott, hogy sátánhitüket a spanyol katonák és a bennszülött Indiánok között terjesszék. Sikertelen kincskeresők és mások, akik az elmúlt kétszáz évben szerettek volna az eltűnt kincs nyomára bukkanni, elnevezték a keresett zsákmányt az „ördög örökségének".

.Santana és a követői csakugyan megvették Cortez és Pizarro lelkét, akik úgy öldökölték az indiánokat, mint az állatokat - mondta Boyer. Amit a gonosz spanyol hódítók müveltek az őslakossággal, az valóban sátáni volt Santana hajója, amely a Lillith nevet viselte, a hagyomány szerint 1527 júniusában süllyedt el Puerto Rico partjainál, fedélzetén mintegy 50 millió dollárt érő arannyal és ékszerrel.Egy jelentésben, amelyet 1528-ban Antonio De Pena, Puerto Ríco spanyol kormányzója küldött Spanyolországba, az szerepel, hogy látlak egy, a Lillithre hasonlító hajót, amelybe derült égből többször is belecsapott a villám. Számos kutató szerint a 666-os számot magán hordó ládika a Lillith fedélzetéről származik és Santana koponyáját a maréknyi túlélő rejtette a kincses ládikába, amelynek hollétéről ezt követően hosszú évekig senki sem tudott, mígnem a XIX. század végén a Virgin-szigeteken rá nem bukkantak.

AFRIKAI ÖRDÖG

Miguel Santana koponyájának legendája a titokzatos lényekkel és teremtményekkel foglalkozó kriptozoológusok előtt sem ismeretlen, bár ők úgy vélik több hasonló lelet is létezik, amelyek arra utalnak, hogy a középkor tájékán mintegy 150-200 éven át létezett egy különös, mutáns emberi populáció, az ördögi szarvakkal rendelkező emberek valamilyen genetikai betegségnek köszönhették torziulásaikat ahogy ezt az afrikai Csádból a 60-as években előkerült titokzatos fekete koponya esetében ki is mutatták. A kor emberei üldözték és elpusztították ezeket teremtményeket, amelyek így pár nemzedéket követően kihaltak s ma már csak félelmetes koponyáik tanúskodnak egykori létezésükről

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok